Møbelhund.dk » Alle guides » Møbelhund » Wolfcraft Møbelhund

Bedste Wolfcraft Møbelhund: Se top 2

(opdateret april 2023)

Du er landet på Møbelhund.dk, det helt rigtige sted at finde Wolfcraft møbelhunde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Wolfcraft møbelhunde | ✅ Møbelhund-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Wolfcraft møbelhunde

Her kan du se hele vores liste over de bedste Wolfcraft møbelhunde som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: wolfcraft 3-i-1 møbelhund FT300 5542000

 • Dagens pris: 653,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 811,-, nu kun 653,95.
  Du sparer 157 kr. / 19 %
 • Fundet hos BoligGigant DK
 • Mærke: Wolfcraft

Vores første anbefaling er “wolfcraft 3-i-1 møbelhund FT300 5542000” som lige nu er på tilbud hos BoligGigant DK.

Her er prisen sat ned med 19 % og kan altså fås for kun 653,95 – en besparelse på 157 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte møbelhund FT300 fra wolfcraft vil hjælpe dig med at transportere møbler og andre store, tunge genstande uden at skulle løfte dem. Denne smarte, transportvogn, består af holdbare birkekrydsfiner af høj kvalitet og fire 360° drejehjul med en diameter på 75 mm. krydsfiner er bundet med en vandafvisende lim, og hjulene er monteret på kuglelejer til glat og fleksibel styring, og der er seks skridsikre puder for at holde lasten på plads.
Men det er ikke alt, for denne praktiske transportplatform kan opdeles, hvilket giver det en 3-i-1-funktionalitet! Sammen med de to halvdele udgør den en kompakt platform med en maksimal lastkapacitet på 250 kg.
I opdelingstilstanden er de to halvdele adskilt helt, hvilket er ideelt til lange ting som sofaer og kan bære en belastning på op til 100 kg.
(Bemærk venligst, at belastningen skal sikres med stropper i opdelingstilstanden.) De to halvdele kan også konfigureres i en V-form, når du har brug for en større understøtningsbase til varer på op til 200 kg.
Møbelhunden fra wolfcraft vil være særlig praktisk under flytning eller i haven, men kan bruges i en lang række forskellige situationer, hvor store, uhåndterlige genstande skal transporteres.Farve: BeigeMateriale: Træ, plastMål: 39 x 57 x 12 cm (L x B x H)Mål på platform, når samlet: 56,5 x 39,0 cmPraktisk møbelhund som kan opdelesForsænkede greb6 skridsikre støttepuder360° drejehjul med en diameter på 75 mm3-i-1-funktion:Kompakt platform med en maksimal lastkapacitet på 250 kgOpdelingstilstand; til store møbler på op til 100 kg (stropper er påkrævet)V-formet tilstand; en større understøtningsbase til belastninger på op til 200 kg…

Se hos BoligGigant DK ❯❯

2: wolfcraft 5-i-1 møbelhund med håndtag FT350B 5548000

 • Dagens pris: 884,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1096,-, nu kun 884,95.
  Du sparer 211 kr. / 19 %
 • Fundet hos BoligGigant DK
 • Mærke: Wolfcraft

Sidste produkt på vores liste er wolfcraft 5-i-1 møbelhund med håndtag FT350B 5548000 som vi har fundet til 884,95 hos BoligGigant DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte møbelhund FT350B fra wolfcraft vil hjælpe dig med at transportere møbler og andre store, tunge genstande uden at skulle løfte dem. Denne smarte, transportvogn, består af holdbare birkekrydsfiner af høj kvalitet og seks 360° drejehjul med en diameter på 75 mm. krydsfiner er bundet med en vandafvisende lim, og hjulene er monteret på kuglelejer til glat og fleksibel styring, og der er fire skridsikre puder for at holde lasten på plads.
Men det er ikke alt, for denne praktiske transportplatform har også et praktisk metalhåndtag og to stopklodser og kan opdeles i hele tre sektioner, hvilket giver det en 5-i-1-funktionalitet! Sammen med de tre sektioner udgør den en kompakt platform med en maksimal belastningskapacitet på 300 kg.
I opdelingstilstanden er sektionerne helt opdelt, hvilket er ideelt til lange genstande som sofaer og kan bære en belastning på op til 200 kg.
(Bemærk venligst, at belastningen skal sikres med stropper når den er i opdelingstilstand.) Sektionerne kan også konfigureres i V-form, når du har brug for en større understøtningsbase til varer på op til 200 kg.
Med håndtaget installeret bliver det en flad vogn til lange bord eller møbler af op til 150 kg, og tilføjelsen af stopklodserne gør det til en panelvogn til genstande på op til 50 kg.
Møbelhunden fra wolfcraft vil være særlig praktisk under flytning eller i haven, men kan bruges i en lang række forskellige situationer, hvor store, uhåndterlige genstande skal transporteres.Farve: BeigeMateriale: Træ, plast og metalMål: 56,5 x 39 x 96 cm (L x B x H)Med et praktisk metalhåndtag og 2 stopklodserForsænkede greb4 skridsikre støttepuder6 360° drejehjul med en diameter på 75 mm5-i-1-funktion:Kompakt platform med en maksimal lastkapacitet på 300 kgOpdelingstilstand; til store møbler på op til 100 kgV-formet tilstand; en større understøtningsbase til belastninger på op til 200 kgFlad transporttilstand; til lange brædder eller møbler på op til 150 kgTilstand for panelvogn; for varer på op til 50 kg…

Se hos BoligGigant DK ❯❯

Andre mærker af møbelhunde

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste møbelhunde på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige møbelhund til dine behov: